Collect

Cfarë Collect?

Collect" është një zgjidhje inovative në akomodimin e dokumentacionit për procesin Prokuro&Paguaj. Me shërbimin Collect, ndërmarrja juaj është e pajisur në mënyrë ideale në akomodimin e të gjitha dokumenteve në hyrje. Fluksi i dokumentacionit elektronik ose i të dhënave në hyrje mund të akomodohen lehtësisht dhe të procesohen automatikisht, edhe pa nevojën e ndryshimit apo përshtatjes së ERP-së/softuerit tuaj Kontabël. Me Collect shkëmbimi i dokumenteve apo i të dhënave është lehtësisht i mundshëm ndërmjet palëve B2B, B2C apo dhe B2G.

Me Collect të gjitha në një zgjidhje të vetme

 • Përpunimi automatik i faturave, porosive, konfirmimit të porosive, fletë daljeve nga magazina apo dhe të dokumentave të tjerë përshtatura sipas nevojave
 • Opsione të përshtatura për administrimin e autorizimeve të proceseve tuaja të punës:
  • 3 nivele autorizimi të procesit të punës
  • Strukturimi i proceseve komplekse të punës
  • Të gjitha tipologjitë e dokumenteve mund të gjurmohen dhe rakordohen lehtësisht me ndihmën inovative të Connection Wizard (p.sh. porosisë & konfirmimit të porosisë)
  • Kontabilizimi paraprak i faturave në blerjeve
 • Saktësi e lartë të të dhënave falë Inteligjencës Artificiale (i përdorur për dokumentat dhe modelet e templateve)
 • Arkivimi i dokumentacionit sipas kërkesave ligjore të shtetit specifik

Avantazhet dhe detajet

Konvertimi i lehtë dhe i shpejtë i formateve të dokumentave dhe i të dhënave në hyrje

Ndërlidhje pa shumë mundim me ERP-të dhe Softuerët e Kontabilitetit

Nuk kërkohet punë shtesë nga stafi juaj i IT-së
 

Implementim i thjeshtë dhe i shpejtë

Kursime në kosto

I personalizueshëm dhe i lehtë në përdorim

Mundësia e pritjes së dokumentave dhe të dhënave përmes kanaleve të ndryshme komunikimit, p.sh. skanimit, e-mailit, ngarkimit të të dhënave, ndërfaqeve të strukturuara

Menaxhimi i fushatave të ftesave kundrejt furnitorëve/partnerëve tuaj për t'ju bashkuar rrjetit tonë Crossnet i cili zgjerohet vazhdimisht
 

Menaxhimi i furnitorëve tuaj bëhet i lehtë dhe fleksibël kur përdorni portalin dhe avantazhet që ju siguron rrjeti Crossnet
 
 

"Me këtë zgjidhje jashtëzakonisht të thjeshtë ne kemi mundur të automatizojmë proceset tona dhe të thjeshtojmë procedurat tona të brendshme. Përmes këtyre avantazheve, punonjësit tanë të administratës më në fund të kenë më shumë kohë për të trajtuar nevojat e qytetarëve tanë."

Mike Wieske – Kaemmereiamt, Stadt Heidelberg

Kontakt

Duke klikuar butonin dërgo sa më poshtë, ju pranoni dhe i jepni të drejtën Unifiedpost Group, të trajtoj dhe ruaj të dhënat tuaja personale për t'ju informuar mbi informacionin e kërkuar. Për më shumë informacion, ju lutem merrni dijeni mbi politikat tona të privatësisë.