Connect & Deliver

Het Connect & Deliver platform biedt u een veilige en flexibele oplossing om elektronische facturen af te leveren bij uw klanten; zowel B2B, B2G als B2C. Het platform is multichannel (print, e-mail, Peppol, Unifiedpost-netwerk, etc) en multi-standard (UBL, agroconnect, EDI, DICO, Sales, etc). Aansluiten kan gestandaardiseerd en binnen enkele dagen. Een maatwerkoplossing is natuurlijk ook mogelijk, als u bijvoorbeeld ook gebruik wenst te maken van de met de facturen en aanmaningen geïntegreerde Payment & Collect services, en/of onze Compose & Design modules. Ook kunnen we koppelingen leggen met andere externe platformen zoals Tradeshift, Tungsten, Ariba etc.

Sector oplossingen

e-Factureren in de bouw is met behulp van onze Connect & Deliver oplossing zeer goed mogelijk. Vele grote en kleinere toeleveranciers voor de Bouw en Techniek opdrachtgevers gingen u al voor. Vul het formulier op deze pagina in en wij nemen direct contact met u op. 
In de bouwsector zijn wij al jaren actief met de labels UPconstruct en Z factuur. In de komende maanden zullen deze labels vervangen worden. Banqup wordt dan de oplossing voor organisaties die weinig facturen versturen en Connect & Deliver voor organisaties die veel facturen versturen.
eFactureren in de Food-Agri sector ondersteunen wij al sinds 2008. Wij zijn al bekend met de labels Agrobox en Z factuur. Het label Agrobox is inmiddels vervangen door Billtobox.

Vul het registratieformulier op deze pagina in en wij nemen direct contact met u op, 

Contacteer ons

Als u hieronder op 'Verzenden' klikt, geeft u Unifiedpost Group toestemming om de hierboven ingevulde persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken om u de gevraagde informatie te bezorgen. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.