Sectorspecifiek

Onze oplossingen op maat van uw sector

Landbouw

Overal ter wereld staat de landbouw in voor de belangrijkste job die er bestaat: ervoor zorgen dat wij elke dag kunnen eten. Maar als landbouwers het grootste deel van hun werkdag aan hun financiële administratie moeten opofferen, gaat er heel wat kostbare tijd verloren.

Bij Unifiedpost Group willen we landbouwbedrijven helpen door hun financiële processen eenvoudig te maken, zodat ze zich kunnen concentreren op wat écht belangrijk is.
Onze unieke, veilige factureringservice is gebruiksvriendelijk voor iedereen, of u nu veel of weinig ervaring hebt op het vlak van boekhouden. Bovendien is onze oplossing volledig onafhankelijk van banken en auditeurs: gebruikers hebben hun financiële gegevens dus volledig zelf onder controle.

De service bewaart zelfs zeven jaar lang informatie over al uw transacties in uw persoonlijke, beveiligde elektronische omgeving.

Boekhouding

Unifiedpost Group is de ultieme partner voor uw digitalisering. Bij ons kunt u terecht voor elk aspect van boekhouding voor bedrijven. Ons beveiligde cloudplatform is een volledig geïntegreerde oplossing waarmee klanten hun boekhouding vanaf één centrale bron kunnen beheren.

We weten hoe complex bedrijven kunnen zijn. Daarom houden wij het eenvoudig. Ons platform is ontwikkeld om zowel op kantoor als onderweg met iedereen te kunnen samenwerken, van collega's tot leveranciers of uw boekhouder. 

We weten ook dat elk bedrijf anders is. Al onze oplossingen klikt u eenvoudig als puzzelstukjes in elkaar tot een digitale toolbox op maat. Zo bouwen we voor iedere klant een systeem dat de boekhouding naadloos laat verlopen én dat volledig afgestemd is op zijn of haar wensen. 

Moet u facturen opstellen, verzenden, ontvangen, goedkeuren, betalen, archiveren of delen? Voor elk proces hebben wij de juiste tool die u overal en altijd kunt gebruiken.

Uitzendkantoren

De arbeidsmarkt verandert voortdurend. Nu werknemers steeds meer op zoek zijn naar flexibiliteit en variatie, worden tijdelijke en contractgebaseerde banen steeds gangbaarder. De uitzendsector kent dus een stevige opmars, wat voor bedrijven en recruiters heel wat uitdagingen met zich meebrengt. 

Bij Unifiedpost Group willen wij het bedrijven gemakkelijk maken om talenten tijdelijk aan te werven op een betrouwbare manier. Met onze speciaal ontwikkelde tool ondertekenen tijdelijke werkkrachten contracten en krijgen ze toegang tot opdrachten via een digitaal platform dat aan alle privacywetten en andere wettelijke vereisten voldoet.
Of u nu een werkgever of wervingsbureau bent: onze oplossing vermindert de administratieve rompslomp, zodat u zich volledig op uw personeel kunt focussen.

Bouw

Als het op complexe toeleveringsketens aankomt, kunnen er weinig sectoren aan de bouwsector tippen. Deze veelzijdige sector werkt samen met talloze uiteenlopende partners, van freelancers en kleine, lokale bedrijven tot grote multinationals en consultancybureaus.

Bij Unifiedpost Group begrijpen we hoe belangrijk betrouwbaarheid, efficiëntie en veiligheid zijn bij bedrijfsprocessen op zo'n grote schaal.

Onze bouwoplossing is flexibel aan te passen aan de evoluerende behoeften in de sector én biedt een volledig digitaal platform waarop klanten kunnen bouwen voor al hun digitale administratieve en factureringprocessen.

Deze oplossing is ontwikkeld voor de volledige sector. Hoe groot of klein uw onderneming ook is, wij hebben een digitale formule die bij u past.