Bedrijven & Overheid

Wij willen u inspireren en uw bedrijfsprocessen minder complex maken.

Ontdek hoe ondernemingen hun manier van werken optimaliseren.

"ALD barst stilaan uit de voegen van een doorsnee leasingbedrijf en groeit uit tot een echte mobiliteitsprovider. Ook onze producten worden dus complexer. Deze evolutie is alleen mogelijk met een moderne, volledig digitale strategie. We weten dat we op Unifiedpost Group kunnen rekenen om deze essentiële overgang tot een goed einde te brengen."

Miel Horsten - Algemeen Directeur, ALD Automotive

"We zijn nu minder afhankelijk van trage, ingewikkelde IT-releasecycli, omdat ons bedrijf efficiënt en klantgericht communiceert via meerdere kanalen."

Olivier Onclin - COO, Belfius

"Met Z login kan ik me veilig aanmelden bij bijvoorbeeld de RVO. Ons bedrijf ligt in een landelijke streek waar het bereik voor mobiele telefoons niet altijd optimaal is. Het geweldige aan Z login is dat ik me ook kan aanmelden met een OTP-apparaat. Ook bij een slecht signaal kan ik dus gewoon alle relevante informatie bekijken. En als LTO-lid krijg ik zelfs extra korting!"

Eefje Meihuizen-Kuyt - Agrarisch ondernemer en Districtraad, FrieslandCampina

Securex gelooft sterk in digitale processen: ze zijn sneller, gemakkelijker te traceren en kostenefficiënter dan hun tegenhangers op papier. In het kader van onze evolutie richting digitale workflows evalueren we regelmatig onze tools en processen. Unifiedpost Group heeft bewezen ervaring met het digitaliseren van soortgelijke processen. Door de innovatieve oplossing voor aangetekende brieven die ze hebben ontwikkeld, zijn we ervan overtuigd dat we samen met hen de volgende stap willen zetten.

Dimitri De Schepper - Digitaal directeur, Securex

Ontdek onze oplossingen

Een innovatieve inbound oplossing voor Procure-to-Pay processen. Met Collect is je bedrijf optimaal uitgerust voor alle inkomende documenten.
Een duurzame outbound oplossing voor Order-to-Cash processen. Met Channel heb je alles wat je bedrijf nodig heeft voor elektronische uitgaande documenten of gegevens in één product.